JUNIORSKA SELEKCIJA FK „RADNIK“ POČELA SA PRIPREMAMA :: Semberija INFO ::

 

JUNIORSKA SELEKCIJA FK „RADNIK“ POČELA SA PRIPREMAMA



Na Gradskom stadionu u Bijeljini juče je izvršena prozivka juniorske selekcije koja se takmiči u U19 Premijer ligi BiH. Prozivkom je zvanično označen početak priprema za nastavak omladinske Premijer lige u proljetnom dijelu sezone. Fudbalere je okupio i prozvao šef stručnog štaba Ognjen Subotić. Odazvalo je se 26, a danas će se priključiti još tri fudbalera.



Mladi fudbaleri su zimsku pauzu iskoristili da treniraju prema programu kondicionog trenera Predraga Zarića tako da prilično spremni dočekuju početak priprema i nadolazeće izazove. Početku priprema priključena je i nekolicina igrača iz kadetske selekcije koja iza sebe ima ubjedljivu polusezonu. Ova selekcija još od ljetos u svom sastavu ima veliki broj fudbalera rođenih prije 2007. i 2008. godine što je čini najmlađom u takmičenju. Pored njih, ekipi je priključeno i nekoliko fudbalera na probi koji će se u narednih sedam dana pokušati nametnuti treneru Subotiću.

U19 Premijer liga BiH nastavlja se utakmicama 14. kola koje se igraju trećeg marta. Bijeljinski fudbaleri su jesenji dio sezone završili na osmom mjestu na tabeli sa četiri pobjede, tri remija i šest poraza. U nastavku sezone gostovaće ekipi FK „Radnik“ iz Hadžića.