MILISAVLjEVIĆ: PREDANIM RADOM SVIH IGRAČA DO POZITIVNOG REZULTATA :: Semberija INFO ::

 

MILISAVLjEVIĆ: PREDANIM RADOM SVIH IGRAČA DO POZITIVNOG REZULTATA


Za vikend se nastavlja Premijer liga BiH u fudbalu. Na programu je 19. kolo gdje ekipa FK "Zvijezda 09" gostuje u Posušju. Trener semberskog premijerligaša, Darko Milisavljević očekuje pozitivan rezultat uz maksimalan predan rad svih igrača na terenu. 

Milisavljević je rekao da vjeruje u svoj tim i da predanim radim na terenu svih igraču mogu doći do pozitivnog rezultata. 
 
-Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv odlične ekipe Posušja koja ima u svim segmentima i glavu i rep. Mi moramo da budemo na najboljem mogućem nivou ukoliko želimo da ostvarimo pozitivan rezultat za naš tim. U ekipi imamo sitnih povreda, tako da ćemo sastav odrediti pred samu utakmicu. Poznato je da utakmicu neće igrati Ostojić zbog crvenog kartona u Kup utakmici protiv ekipe Borca tako da od ekipe očekujem da budu na maksimalnom nivou kako bi ostvarili pozitivan rezultat", istakao je Milisavljević. 
 
Utakmica 19. kola Premijer lige BiH između Posušja i Zvijezde 09 igra se u subotu sa početkom u 13:00 sati na stadionu Mokri Dolac.