Sofija Rakić seniorski prvak Bosne i Hercegovine! :: Semberija INFO ::

 

Sofija Rakić seniorski prvak Bosne i Hercegovine!



U Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu, u nedjelju desetog marta održano je 30. Prvenstvo Bosne i Hercegovine u streljaštvu za seniorske kategorije. 

Najbolja mlada takmičarka Streljačkog kluba "TRB" iz Bijeljine, Sofija Rakić ostvarila je fantastičan uspjeh jer je  ubjedljivo u finalu osvojila prvo mjesto, postavivši pritom i novi državni rekord Bosne i Hercegovine. 

U ekipnoj konkurenciji, ekipa Streljačkog kluba "TRB" u sastavu Sofija Rakić, Ana Perić i Marija Trifković, u vrlo neizvjesnoj završnici, zauzele su treće mjesto. 



Predrag Rakić, u muškoj konkurenciji, osvojio je bronzanu medalju. Pored navedenih takmičara, nastupila je i Andreja Mitrović, koja se ovoga puta nije domogla finala i borbe za medalju. 

- Streljački klub "TRB" Bijeljina, nastavlja sa odličnim rezultatima, jer mlade takmičarke - iako su 2008. godište - već ostvaruju značajne rezultate i u juniorskim i u seniorskim kategorijama. Uz kvalitetne uslove za treniranje, te zalaganje i talenat naših takmičarki, za očekivati je da i u narednom periodu ostvaruju sve bolje rezultate, kako u BiH, tako i na međunarodnim takmičenjima", stoji u saopštenju Streljačkog kluba "TRB" iz Bijeljine.