NAKON KUPA BiH OK „RADNIK“ KREĆE U ODBRANU JOŠ JEDNE TITULE :: Semberija INFO ::

 

NAKON KUPA BiH OK „RADNIK“ KREĆE U ODBRANU JOŠ JEDNE TITULE


Utakmicama 18. kola Premijer lige BiH za odbojkaše završen je regularni dio sezone 2023/24. nakon kojeg slijedi plej of u kojem ćemo dobiti prvaka BiH. Mjesto u plej ofu je obezbijedilo najbolje plasiranih osam ekipa u dosadašnjem dijelu prvenstva: OK „Napredak“, OK „Radnik“, HOK „Domaljevac“, OK „Kakanj 78“, OK „Bosna“, OK „Borac“, OK „Modriča“ i OK „Ljubinje“.

Aktuelni prvak BiH, Odbojkaški klub „Radnik“ u proces odbrane titule ulazi sutra, 16. marta kada će u četvrtini finala plej ofa u dvorani Gimnazije dočekati odbojkaše iz Modriče, OK „Modriča Novoform“.

Pred sutrašnju utakmicu uprava kluba je odlučila nagraditi publiku koja je vjerni sedmi igrač OK „Radnik“.

-U subotu startuje plej of  Premijer lige BiH u kojem će se plavi boriti da odbrane prošlogodišnju titulu i zadrže zvanje prvaka BiH na barem još godinu dana. U prvoj utakmici četvrtfinala u goste nam dolazi ekipa Modriče, a svi oni koji dođu na utakmicu, sa kupljenom ulaznicom ostvaruju šansu da budu dobitnik zvanične trening-majice naših odbojkaša. Pozivamo vas sve da dođete u što većem broju, da pozdravite naše šampione koji su proteklog vikenda odbranili titulu osvajača Kupa BiH, i da im pružite neophodnu podršku na startu plej ofa“, stoji u saopštenju OK „Radnik“ iz Bijeljine.