KMF "RADNIK MD SHOP" JE PRVAK REGULARNOG DIJELA PREMIJER LIGE BIH :: Semberija INFO ::

 

KMF "RADNIK MD SHOP" JE PRVAK REGULARNOG DIJELA PREMIJER LIGE BIH


Vikend pred nama je rezervisan za posljednje kolo regularnog dijela takmičenja u Premijer futsal ligi BIH. U 17. kolu Premijer lige BiH u Bijeljinu stiže ekipa Futsal kluba "Borac" iz Banjaluke.
 
-Biće to još jedan istinski spektakl za ljubitelje futsala u našem gradu. U prethodnim utakmicama smo i matematički osigurali prvo mjesto kroz kompletnu seriju doigravanja, ali smo pobjedu u prošlom kolu skupo platili. Naime, na utakmici u Čitluku Dejan Pavlović je dobio treći žuti karton, tako da neće nastupiti u subotu. Takođe, Mirku Marinkoviću koji je povrijeđen od ranije, pridružili su se kapiten Pavić i Arnautović (zadobili povrede u Čitluku) tako da, najvjerovatnije ni oni neće biti na raspolaganju treneru Trifkoviću. Kako stvari stoje, biće ovo izvrsna prilika da se šansa pruži igračima koji su u dosadašnjem dijelu prvenstva manje igrali, kao i nekolicini juniora koji su na pragu seniorske ekipe (juniori trenutno zauzimaju lidersku poziciju U19 Premijer lige BiH) tako da će stručni štab moći da vidi koliko na njih može da računa", stoji u saopštenju za javnost KMF "Radnik MD Shop".


 
Publika će imati priliku da gleda budućnost bijeljinskog futsala, mladog Trifkovića, Markovića, mlađeg Rakića, Jovanovića... koji će u dvije naredne utakmice tražiti svoju šansu da se nametnu pred početak plej ofa.
 
Utakmica se igra u subotu 23. marta sa početkom u 18h. 
-Svi ste dobrodošli. Budite vjetar u leđa našim momcima, budite naš šesti igrač", poručuju iz KMF "Radnik MD Shop".