Novi uspjeh pionirki ŽFK Radnik Bumerang :: Semberija INFO ::

 

Novi uspjeh pionirki ŽFK Radnik Bumerang


Bijeljina: Pionirke ŽFK Radnik Bumarang nastavljaju sa serijom uspješnih rezultata. Ekipa je uzela učešće na  međunarodnom turniru u Orašju, za djevojčice do 15 godina. Učestvovalo je deset ekipa podijeljenih u dvije grupe.

Rezultati  ŽFK Radnika Bumerang: Zabilježene su pobjede protiv Marjana iz Splita od 4.0, protiv Škole fudbala Sportivo iz Sarajeva 4:0, Slobode iz Tuzle 2:0, a sa Drinom iz Zvornika je bilo 0:0.

U polufinalu savladan je domaćin Posavina iz Domaljevca rezultatom 1:0, a u finalu je ponovo potopljena Drina iz Zvornika sa 3:0.

"Bio je to jak i zanimljiv turnir sa dosta dobrih ekipa. Drago nam je što smo osvojili turnir što nam je i bio cilj. Turnir je bio organizovan izvanredno i čestitke organizatoru. Svim klubovima častitam na fer i korektnoj igri kao i na ponašanju," kaže trener Jelena Milović.

Za ŽFK Radnik Bumerang su nastupile: Marijana Panić, Dragana Dimitrić, Aleksandra Cvijetinović, Tamara Blagojević, Lana Radulović, Teodora Peranović, Milica Jovović, Tatjana Nikolić, Jovana Lana Novaković, Kristina Tekić, Milkica Simić i Marija Maksimović.                                                             

Za Semberija info - Mijodrag Jakovljević