FK Novo Doba: Mjesto u gornjem dijelu tabele :: Semberija INFO ::

 

FK Novo Doba: Mjesto u gornjem dijelu tabele


ФК Ново Доба из Чардачина
Čardačine: Novo Doba je član Područne lige RS grupa Semberija. Već odavno je stabilan član ove lige i uvijek se nalazi u gornjem dijelu tabele. Klub je prepoznatljiv po dobroj organizaciji rada na čelu sa vrijednim sportskim radnikom Miloradom Stjepanovićem.

Protekla sezona je završena na 4. mjestu sa  23 boda i u klubu su uglavnom zadovoljni. Korona virus je i ovde svima teško pala a nova sezona će se dočekati spremno.

"I u novoj sezoni naš cilj je da budemo u gornjem dijelu tabele. Igrački kada je ostao na okupu, a biće i nekih osveženja. Liga je prilično izjednačena i dosta ekipa će se boriti za titulu," kaže Milorad Stjepanović.

Jedan od glavnih igračkih aduta je univerzalac Milomir Joksimović, jedan od najboljih golmana u Semberiji. On uspješno igra i u napadu i ističe se realizatorskim sposobnostima.

"Zadovoljan sam svojim igrama na obje pozicije. U ekipi vlada dobra atmosfera i drugarstvo. Uprava nam obezbjeđuje dobre uslova za rad. Ja sam optimista što se tiče nove sezone i vjerijem da ćemo se plasirati ponovo  u gornji dio tabele.

Njegovo mišljenje dijele i saigrači: Motika, Bodo, Kalajdžić, Mutavdžić i drugi.
                                                                   
Za Semberija info - Mijodrag Jakovljević