MILOJEVIĆ: PONOSAN SAM NA IGRAČE, BOG NAS JE NAGRADIO :: Semberija INFO ::

 

MILOJEVIĆ: PONOSAN SAM NA IGRAČE, BOG NAS JE NAGRADIO


FOTO Tanjug
Vladan Milojević ispisuje novu Zvezdinu istoriju. Mladi stručnjak je u tri sezone uspio da izbori dva plasmana u Ligu šampiona i jedan u Ligu Evrope. Prvi put odveo je beogradsku ekipu pred njenim navijačima u evropsku elitu.
 
Protiv Jang Bojsa Zvezda je odigrala odličan taktički meč, smanjili su Beograđani u potpunosti manevarski prostor Švajcarcima. “Crveno-bijeli” su uspjeli da remijima izbore plasman u grupnu fazu.
 
-Moram da kažem da sam ponosan, ispunili smo cilj. Imali smo želju od prvog dana da ponovimo to iskustvo. Znali smo da neće biti lako. Rekao sam igračima pred meč sa Kopehagenom da treba da uradimo sve što je do nas i Bog nas je nagradio za taj odnos. Da opet budemo među 32 najbolje ekipe u Evropi, što je fantastičan uspjeh. Ovaj uspjeh će omogućiti da klub opet raste,takođe će i omladinci igrati sa svojim vršnjacima. Hvala i porodici koja nije bila sa mnom a puno mi je nedostajala. Ali kad ste u Zvezdi imate mnogo veliku porodicu i ovo je uspjeh za Srbiju- istakao je Milojević.
 
Biranim riječima je govorio o meču.
 
 
-Izbacili smo jako dobrog protivnika. Odličan su nivo. Mnogo brzi , nisu nas iznenadili formacijom. Bili smo malo opterećeni rezultatom i loše krenuli. Na poluvremenu smo se konsolidovali došli do gola. Ostaće zapamćen rezultat a ono što je bitno da ćemo igrati u eliti. Znam da će oni koji nas ne vole reći das mo imali sreće ali eto srećan sam čovjek. Naš rad se opet nagradio- dodao je trener
 
Zvezdu sad očekuje žrijeb grupne faze.
 
-Nakon ove euforije dolazi opet pritisak. Svi smo veliki zvezdaši i želimo da doprinesemo da klub vratimo na staze slave slave i da smo opet veliki i moćni
 
Novinare je interesovalo da li mu je draži prvi ili srugi ulazak u Ligu šampiona.
 
-Uvijek je nešto lakše osvojiti nego odbraniti. Digli smo očekivanja standard. Ne bih mogao tačno da vam odgovorim. U svaki meč ulazim da prođemo, tako je bilo i danas. Zvezda je imala puno problema u prošlosti ali se vidjela želja kod igrača da opet igraju sa najboljima. Ne sumnjam da će biti lakša grupa. Nema ovdje laganih protivnika. Nemam želja – istakao je Milojević, koji je istakao da će klub objaviti status Bena koji odlazi iz Beograda i da je on imao sjajno mišljenje o fudbaleru sa kojim dugo sarađuje.

(srpskainfo.com)