Tribina "Sport spaja", u okviru kultruno-sportske manifestacije "Bijeljini na dar" :: Semberija INFO ::

 

Tribina "Sport spaja", u okviru kultruno-sportske manifestacije "Bijeljini na dar"


Juče je na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini održana tribina pod nazivom "Sport spaja", u okviru kultruno-sportske manifestacije "Bijeljini na dar". 

„Bijeljini na dar", je jedinstveni projekat koji se prvi put u  održava u našem gradu, odnosno dovodi poznati Kros RTS-a, ali i dodatni kulturni program.



Na jučerašnjoj tribini je bilo riječi o sportu i njegovom značaju za socijalizaciju i razvoj svijesti kod djece i omladine. Gosti na tribini su bili Predsjednik Sportskog saveza Srbije, Davor Štefanek, bivši svetski prvak iz 2014. godine u rvanju grčko-rimskim stilom, kao i  nekadašnji rukometaš i selektor prvog tima Srbije, Veselin Vuković, olimpijski i svetski prvak.



Učesnici u jučerašnjoj tribini su bili i članovi škole fudbala za djevojčice i dječake "Soccer kids Bijeljina". "Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo danas bili dio ove manifestacije na Pedagoškom fakultetu. Ovakvih projekata treba da bude više, za šta ćemo uvijek dati punu podršku i aktivno učestovati"- rekla je Biljana Petrović trener u školi fudbala "Soccer kids Bijeljina".

Polaznici škole su se družili sa velikim šampionima, naučili neke nove lekcije od njih, ali im postavljali zanimljiva pitanja u vezi sa njihovim sportom i postignutim uspjesima.


Soccer kids Bijeljina