FK „RADNIK“ POČEO PRIPREME ZA NOVU SEZONU PRVE LIGE RS :: Semberija INFO ::

 

FK „RADNIK“ POČEO PRIPREME ZA NOVU SEZONU PRVE LIGE RS



Uprava i stručni štab Fudbalskog kluba „Radnik“ danas su, okupljanjem i prozivkom fudbalera na Gradskom stadionu zvanično počeli pripreme za takmičenje u novoj sezoni Prve lige Republike Srpske. Prozivci su prisustvovala 22 fudbalera koja će započeti ovaj ciklus priprema. Do početka sezone stručni štab će odlučiti sa kojim fudbalerima će se ući u takmičenje obzirom da tokom priprema neki od njih neće zadovoljiti očekivanja dok se sa nekolicinom novih imena pregovara.



Fudbalerima su se obratili trener FK „Radnik“, Velibor Đurić, predsjednik Upravnog odbora kluba, Nedeljko Ćorić i predstavnik navijačke grupe „Incident“, Filip Stojanović.



- Sezona pred nama je potpuno drugačija od sezone koju smo nedavno završili. Sadašnja situacija u klubu i situacija u klubu u ovo vrijeme prošle godine se ne može porediti. U jednom momentu u pitanju je bio i sam opstanak kluba a potom, kada smo to riješili glavni cilj nam je bio da sačuvamo klub u Prvoj ligi Republike Srpske. Ove sezone naš cilj je jasan – titula prvaka Republike Srpske i povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Vodiće vas Velibor Đurić u kojeg ova uprava ima veliko povjerenje. Nismo mu se, niti ćemo mu se mješati u njegov posao. Dugoročni cilj ove uprave jeste da Fudbalski klub „Radnik“ postane moderan, samoodrživ klub koji će, u prvom redu, afirmisati fudbalske talente sa područja Semberije. Na stručnom štabu je da, tokom narednih mjesec dana odluči koji od vas će nam se pridružiti i pomagati da napravimo jedan novi Radnik“, rekao je predsjednik uprave FK „Radnik“, Nedeljko Ćorić.

Prema odluci Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske nova, 2023/24. sezona Prve lige Republike Srpske počinje 12. avgusta.


Semberija info - I. Gutić