Šampioni upalili motore :: Semberija INFO ::

 

Šampioni upalili motore


Stručni štab KMF "Radnik MD Shop" juče je izvršio prvu prozivku i tako ozvaničio početak priprema za novu sezonu 2023/24. u kojoj bijeljinsku ekipu čeka premijerni nastup u UEFA futsal Ligi šampiona, kao i nova sezona takmičenja u Premijer ligi BiH.



Prvom treningu je prisustvovalo18 igrača. Redove šampionske ekipe napustili su Vladimir Džombić (Buba Mara Cazin) i Dragan Savić a do sada su u Bijeljinu stigli Semir Hodžić, Emir Hodžić (oba Lux Brčko), Sead Bećirević (Brčko Zdravlje) i Kosta Kuzmić (Salines Tuzla).

Takođe je i stručni štab dobio pojačanje gdje su se dosadašnjim trenerima Perici Trifkoviću (glavni trener) i Pregradu Zariću (kondicioni trener) pridružili Zdravko Vujić i Ilija Simić (trener golmana).



-U narednim danima (12/13. avgust 2023.) nas u Bijeljini očekuje Turnir šampiona, na kojem pored našeg tima nastupaju još ekipe iz Austrije, Slovenije i Srbije, a u periodu od 22. do 27. avgusta 2023. ekipu KMF "Radnik MD Shop" očekuje premijerni nastup u futsal Ligi šampiona, gdje igramo u Tirani (Albanija) sa šampionima Albanije, Sjeverne Irske i Velsa“, stoji u saopštenju za javnost KMF „Radnik MD Shop“.