Jelen pivo novi sponzor Fudbalskog kluba “Radnik” Bijeljina :: Semberija INFO ::

 

Jelen pivo novi sponzor Fudbalskog kluba “Radnik” Bijeljina


Danas je u prostorijama “FK Radnik” potpisan jednogodišnji ugovor o sponzorstvu sa renomiranom multinacionalnom kompanijom “Molson Coors BiH” u čijem je sastav čuveni pivski brend Jelen.

Ispred “FK Radnik” potpisivanju je prisustvovao direktor kluba Goran Janjić, koji je izjavio sljedeće:

“Imponuje nam činjenica da je jedna ovakva kompanija prepoznala kvalitetan i organizovan rad u “FK Radnik”, te je spremna da svim svojim raspoloživim sredstvima pomogne i dodatno osnaži funkcionisanje kluba. Mi u subotu startujemo sa prvom utakmicom protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva i sigurno da nam je ovaj događaj dodatni podstrek i pokazatelj da nismo sami u borbi za najviši cilj ove sezone. Da je klub nakon prošle sezone pokazao visok nivo ozbiljnosti i organizovanosti, pokazatelj je i najava novih sponzorskih ugovora o kojima ćemo u narednim danima upoznati javnost i naše vjerne navijače”.

Direktor marketinga kompanije “Molson Coors BiH”, gospodin Vladimir Rosić izjavio je sljedeće:

“FK Radnik” je klub sa bogatom istorijom i tradicijom i kao takav je jedan od najuspešnijih sportskih kolektiva i simbola Semberije i grada Bijeljine.  Naša kompanija “Molson Coors” je prepoznala energiju, entuzijazam i velike ambicije kluba, tako da smo se odlučili da podržimo i dodatno osnažimo funkcionisanje kluba u budućnosti.

“Molson Coors BiH” kompanija i naš najpoznatiji pivski brend Jelen pivo nastavljaju podržavati brojne sportske, kulturne, muzičke i drušveno-odgovorne projekte, a ovo je sigurno jedan od takvih.

Vjerujemo da će se ovo sponzorstvo i saradnja sa “FK Radnik” odlično uklopiti u aktuelnu regionalnu kampanju Jelen piva “Za naša dobra vremena” te da će razloga za smijeh, veselje i nazdravljanja biti još više uz brojne buduće pobjede FK Radnik”.