DOMAĆINI OSVOJILI TURNIR ŠAMPIONA 2023 :: Semberija INFO ::

 

DOMAĆINI OSVOJILI TURNIR ŠAMPIONA 2023


Finalnom utakmicom između domaće ekipe KMF "Radnik MD Shop" i slovenačkih vicešampiona, ekipe FC "Siliko", spuštena je zavjesa na prvi Turnir šampiona 2023. U prethodna dva dana bijeljinska publika je mogla da uživa u majstorijama futsalera, te da svaki dobar potez nagradi aplauzom.


 
Drugog dana turnira, program su otvorile ekipe KMF "Loznica Grad" i Diamant Linz u utakmici za treće mjesto. Uspješnija je bila ekipa futsal šampiona Srbije osvojivši tako treće mjesto.
 
U finalnoj utakmici domaćini su imali dostojnog protivnika u ekipi vicešampiona Slovenije, te im je ova utakmica bila prava provjera za naredne nastupe u futsal Ligi šampiona koji ih  krajem augusta očekuju u Tirani.


 
Finalna utakmica je završena rezultatom 4:3 u korist ekipe KMF "Radnik MD Shop", koji su na taj način postali osvajači prvog turnira šampiona. 
 
Na kraju su ekipama dodjeljene nagrade za osvajače prva tri mjesta, a takođe i pojedinačne nagrade. Najbolji strijelac turnira je kapiten domaće ekipe, Cvijetin Pavić. Najbolji golman turnira je Nejc Berzelak, koji je svojim bravurama dobio zaslužene aplauze objektivne bijeljinske publike. I na kraju, nagrada za najboljeg igrača turnira je sasvim zasluženo otišla u ruke Dejana Pavlovića.


 
-Ovom ceremonijom je spuštena zavjesa na prvi Turnir šampiona, a nadamo se da ćemo i u narednim godinama gledati slične futsal spektakle u Semberiji", stoji u saopštenju za javnost KMF "Radnik MD Shop".