ORLOVI SA IGRAČEM VIŠE POBEDILI PARAGVAJ U 90. MINUTU! :: Semberija INFO ::

 

ORLOVI SA IGRAČEM VIŠE POBEDILI PARAGVAJ U 90. MINUTU!


Foto: MN Press
Prijateljski susret poslužio je selektoru da "isproba" različite opcije, ali, činjenica je da će njegov tim u ponedeljak protiv Litvanije morati mnogo bolje

Fudbalska reprezentacija Srbije, uspela je da savlada Paragvaj u Kruševcu sa 1:0, i to golom Aleksandra Mitrovića u poslednjem minutu susreta.

Od samog starta igrao se otvoren meč na obe strane. U uvodnim minutima,  zapretila je Srbija, da bi usledio odgovor gostiju. Ipak, mreže su ostale mirne. Najbolju šansu u prvom delu igre imao je Adem Ljajić u 25. minutu kada je pogodio prečku.

Do kraja, nizale su se dobre akcije Srbije. Prvo je Miletić odlično prošao po desnoj strani i centrirao, ali njegov šut je izblokiran. U jednoj od narednih akcija, Ljajić i Radonjić kombinuju u 40. minutu, ali je fudbaler Marseja ostao za korak sporiji.

Zanimlljivo, tek u 41. minutu gosti su imali prvu ozbiljnu priliku. Tada, šut sa nekih dvadesetak metara uspeva da odbrani Rajković i izbije loptu u korner. Potom, gosti postižu pogodak koji je poništen, da bi u narednoj akciji pravi "dar mar" u odbrani Orlova napravio Galeano, a Kolarov sa gol linije spasio Srbiju.

(telegraf.rs)