PLAVI OSTALI BEZ SVA TRI BODA :: Semberija INFO ::

 

PLAVI OSTALI BEZ SVA TRI BODA


U petom kolu Prve lige Republike Srpske, FK „Radnik“ je pred oko 700 gledalaca ugostio ekipu FK „Drina“ iz Zvornika. Bijeljinci su u prva četiri kola ostvarili četiri pobjede pa se i u subotu na Gradskom stadionu u Bijeljini očekivao trijumf protiv ekipe koja još nije upisala pobjedu. Međutim, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka fudbaleri Drine su otišli kući sa trećim ovosezonskim remijem. Radnik je došao u prednost u 20. minutu kada je sa bijele tačke bio precizan Da Kruz. Poslije vodećeg gola mreže su mirovale sve do posljednjih minuta meča kada je, u 93. minuti, Aleksandar Ilić pogodio za izjednačenje.



Za FK „Radnik“ nastupili su Nikola Lakić (G), Andrija Janjić, Dragan Došlo (55' Uglješa Stevanović), Aleksandar Vasić (K), Nathan Crepaldi Da Cruz, Jovan Kačarević, Milorad Albijanić (46' Slaven Stjepanović), Sampson Boampong Virekou (81' Aleksandar Maksimović), Marko Perišić, Mihajlo Amidžić (70' Dragan Matković) i Ognjen Ristanović.



U sljedećem kolu, 16. septembra, FK „Radnik“ će gostovati u Trebinju, ekipi Leotara koja se nakon pet kola nalazi na sedmoj poziciji sa tri pobjede i dva poraza.