Biti ili ne biti za Mančester junajted :: Semberija INFO ::

 

Biti ili ne biti za Mančester junajted


FOTO: TANJUG/AP
Večeras se spušta zavjesa na grupnu fazu Lige šampiona u grupama A, B, C i D.

Najveća drama vlada u grupi A gdje je siguran samo Bajern, dok preostale tri ekipe imaju šansi za plasman u narednu fazu.

U grupi A u najtežoj poziciji je Mančester junajted koje posljednje kolo dočekuje sa posljednje pozicije sa četiri boda. Večeras na svom “Old Trafordu“ dočekuju rastrećeni Bajern (13 bodova) koji je ranije osigurao prolaz u nokaut fazu. Jedini izbor za “crvene đavole“ je pobjeda, ali ni ona im ne garantuje drugo mjesto. Sve će zavisiti od međusobnog okršaja Kopenhagena i Galatasaraja. Oba tima imaju po pet bodova, što znači da će pobjednik sigurno u osminu finala. Jedna nada za Mančester junajted jeste pobjeda i da se meč u Kopenhagenu završi bez pobjednika. 

U grupi B je sve jasno, dalje su prošli Arsenal i PSV. Iz grupe C Real je siguran, a veoma blizu cilja je i Napoli koji dočekuje Bragu. Iz grupe D već odavno su vizu za nokaut fazu osigurali Real Sosijedad i Inter. 

Parovi 6. kola (srijeda), grupa B: Lens – Sevilja (18.45), PSV Arsenal (18.45). Poredak: Arsenal 12, PSV 8, Lens 5, Sevilja 2. Grupa A: Mančester junjated – Bajern (21), Kopenhagen – Galatasaraj (21). Poredak: Bajern 13, Kopenhagen 5, Galatasaraj 5, Mančester 4. Grupa C: Union Berlin – Real (21), Napoli – Braga (21). Poredak: Real 15, Napoli 7, Braga 4, Union Berlin 2. Grupa D: Inter – Sosijedad (21), Salzgurg – Benfika (21). Poredak: Sosijedad 11, Inter 11, Salzburg 4, Benfika 1. 
 
(Nezavisne)