Golovi Borca za pamćenje, Terzić pogodio s centra :: Semberija INFO ::

 

Golovi Borca za pamćenje, Terzić pogodio s centra


Izvor: Glas Srpske

BANjALUKA - Sjajni evrogolovi, sigurna igra tokom meča donijela je Borcu pobjedu protiv GOŠK-a 3:0 . Tako su Banjalučani stekli devet bodova prednosti u odnosu na Zrinjski pred veliki derbi.

Borac je već na startu pokazao da želi da bodovi ostanu na Gradskom stadionu. Zaprijetio je Jovo Lukić koji kao da je nagovjestio goleadu u nastavku meča. Mladi David Vuković je postigao svoj prvenac u “crveno-plavom” dresu i to na spektakularan način.

Naime mladi igrač se oslobodio čuvara na ivici šesnaesterca a zatim pogodio rašlje protivničkog gola. Do kraja prvog dijela Borac je imao inicijativu i nekoliko šansi dok su gosti prijetili preko Skorupa.

Na startu drugog dijela napadač gostiju Hasukić je mogao da donese izjednačenje. Nije u tome uspio i brzo je stigla velika kazna. Prvo se Jovo Lukić odlično snašao u 63.minutu. 

Samo dva minuta kasnije još jedan evro gol. Vasilije Terzić je primjetio da je golman gostiju Šutković previše izašao. Vezni igrač Borca je šutirao sa polovine terena i pogodio za 3:0.