Pet pojačanja Kolektiva :: Semberija INFO ::

 

Pet pojačanja Kolektiva


ФК Колектив из Међаша
Međaši:  Dok se fudbaleri FK Kolektiv, člana Prve lige Republike Srpske grupa Semberija, nalaze na odmoru, u upravi su vrlo aktivni. Do sada je angažovamo pet novih igrača koji će znatno pojačati konkurenciju, a do kraja zimskog prelaznog roka treba da dođu još 2-3 igrača.

"Nama predstoji borba za opstanak jer smo pretposlednji na tabeli sa 9 bodova. Od igrača koji su igrali jesenas niko nije  najavio odlazak tako da će konkurencija za svako mjesto biti velika. Trener Dragan Nikolić će imati na raspolaganju više od dva sastava. U naše redove su stigli: Slobodan Vasić koji je ponikao u Radniku, a branio je boje nekoliko Semberskih klubova, Nikola Mitrović iz drugoligaša Jedinstva-Brodac, Mujo Dervišević i Srđan Erić iz Janje 2009 i Nikola Jeremić, naš bivši igrač koji je došao iz Borca-Trnjaci.
U planu je dovođenje još 2-3 iskusna igrača. Planirali smo da pripreme počnemo negdje između 9. i 15. februara, što zavisi od vremenskih prilika. Vjerujem da ćemo biti jači nego jesenas i da uz dobro sprovedene pripreme opstanak neće doći upitanje," kaže Dragan Njegić, član uprave i jedan od najaktivnih u radu.

"Jesenas smo olako izgubili neke bodova i to moramo u proljeće nadoknaditi. Dovedeni su kvalitetni igrači i ja sam veliki optimista i vjerujem da se može obezbijediti opstanak pa čak i nešto bolji plasman," kaže Darko Malović, jedan od najiskusnijih igrača.
                                                                       
​Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević