Lebron Džejms odveo Lejkerse u plej-of :: Semberija INFO ::

 

Lebron Džejms odveo Lejkerse u plej-of


LOS ANĐELES - Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su Golden Stejt 1003:100 u utakmici plej-ina i tako izborili učešće u plej-ofu gdje će igrati protiv Feniksa.

Trijumf Lejkersima donio je Lebron Džejms koji je pogodio odlučujuću trojku 58 sekundi prije kraja i postavio konačan rezultat. Džejms je meč završio petim trpl-dablom u sezoni, imao je 22 poena, 11 skokova i 10 asistencija, a odličnu partiju pružio je i Entoni Dejvis koji ubacio 25 poena i uhvatio 12 lopti.


U redovima Voriorsa, koji su ispustili 13 poena prednosti sa poluvremena, sjajnu partiju pružio je Stef Kari koji je postigao 37 poena, dok Alen Smailagić nije ulazio u igru odlukom trenera.

Golden Stejt će popravni za plasman u plej-of imati u duelu sa Memfisom koji je u drugom meču plej-in turnira bio bolji od San Antonia 100:96.

Dilon Bruks je bio najefikasniji kod Grizlisa sa 24 poena, Jonas Valančiunas je ima 23 poena i isto toliko skokova, a Dža Morant je dodao 20 poena. U ekipi Sparsa Demar Derozan je zabilježio 20 poena.

Golden Stejt i Memfis odlučujući meč igraju u noći između petka i subote po srednjeevropskom vremenu, a pobjednik će u prvoj rundi plej-ofa igrati protiv Jute.

Tanjug / Glas Srpske