KOŠARKA: JOŠ JEDNA POBJEDA BIJELjINSKOG KLUBA :: Semberija INFO ::

 

KOŠARKA: JOŠ JEDNA POBJEDA BIJELjINSKOG KLUBA


Posljednja utakmica osmog kola Prvenstva BiH za košarkaše igrana je sinoć između KK "Posušje" i KK " Budućnost Prolab". Momci Josipa Pandže odigrali su još jednu dobru utakmicu u kojoj su držali prednost od početka do kraja. Na kraju utakmice rezultat je iznosio 64:77 (10:23, 21:18, 20:16, 13:20).

Najefikasniji u redovima Bijeljinaca bili su: Vojin Ilić (22 poena i 6 skokova) i Milivoje Božović sa dabl-dabl učinkom (12 poena i 12 skokova). Adi Zahiragić ubacio je deset, Dinko Peljto devet, a Rajko Gutalj i Luka Jovanović po osam poena. U strijelce su se još upisali Nebojša Erkić sa šest i Aleksandar Pirgić sa dva poena.

U redovima gostiju najefikasniji su bili Mihael Karter III sa 19 i Benjamin Koleg sa 15 poena. Ovom pobjedom KK "Budućnost Prolab" zadržao je treće mjesto na tabeli sa 6 pobjeda i 2 poraza.

- U narednom kolu, za kraj kalendarske godine, u petak dočekujemo OKK “Spars” iz Sarajeva, što će sigurno biti još jedna sjajna košarkaška predstava u Bijeljini", stoji u saopštenju KK "Budućnost Prolab" iz Bijeljine.


​Semberija info