Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras Partizan u derbi meču 18. kola ABA lige :: Semberija INFO ::

 

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras Partizan u derbi meču 18. kola ABA lige


Партизан - Црвена звезда (Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић)
Izvor: Tanjug / RTRS

​Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras od 19 sati u "Štark areni" ekipu Partizana u utakmici 18. kola regionalne ABA lige.

Crvena zvezda se nalazi na prvom mjestu na tabeli regionalnog takmičenja sa 15 pobjeda i dva poraza.

- Svaka utakmica sa Partizanom je važna. Znamo važnost i ove utakmice, kao što je i svaka važna, ali znamo i da smo prvi na tabeli u ovom trenutku. Imamo ekstra motiv, jer želimo da ostanemo na prvom mjestu. Mislim da će Miloš Teodosić da bude spreman kao i ostali momci. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i bodre naš tim ali fer, sportski i korektno - rekao je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos uoči meča sa Partizanom.

"Crno-bijeli" su na drugom mjestu na tabeli ABA lige sa 13 pobjeda i četiri poraza.

- Nadam se da su se igrači odmorili. Ima igrača koji nisu igrali prije dva dana, neki su bili van tima pa ćemo da vidimo ko je tu najopterećeniji. Najveću minutažu su imali Ledej, Naneli i Doužer. Oni će biti u nekom slabijem ritmu, a ostali će raditi jedan pristojan i normalan trening - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Košarkaši Partizana su u petom kolu ABA lige 30. oktobra prošle godine pred svojim navijačima pobedili Crvenu zvezdu 98:87.

Meč između Crvene zvezde i Partizana sudiće Saša Pukl iz Slovenije, Josip Radojković iz Hrvatske i srpski arbitar Uroš Knežević.