Završena jesenja polusezona Područne lige Republike Srpske, grupa Semberija: FK Balatun - Moglo je bolje, ali i gore


ФК Балатун из Балатуна
Balatun: U završenoj jesenjoj polusezoni Područne lige Republike Srpske, grupa Semberija ekipa Balatuna je zauzela 11. mjesto sa 13 osvojenih bodova uz bilans: 4 pobjede, 1 remi i 8 poraza i gol razliku 22:32.Ovim plasmanom u klubu nisu zadovoljni i kažu da je moglo biti bolje, ali i gore. Bilo kako bilo, ovoj ekipi predstoji grčevita borba za opstanak u proljetnem dijelu prvenstva.

"Odigrali smo onoliko kako smo mogli u granicama naših mogućnosti. Moglo je biti bolje, ali i gore. Imamo podmlađenu ekipu čije vrijeme tek dolazi. Svi igrači su iz našeg sela i nemamo nikog sa strane. Nekoliko nas starijih i iskusnijih ih predvodimo i stalno u tim uvodimo po nekoliko mladih. Moramo ipak biti zadovoljni njihovim igrama.
Možda u pauzi za svaki slučaj angažujemo i neka pojačanja, starije i iskusnije igrače. Predstoji nam grčevita borba za opstanak, ali vjerujem da se možemo izboriti. Ni u kom slučaju neće biti lako. Prema našim prognozama, najveći kandidat za titulu i viši rang je Sloga 2 iz Gornjeg Crnjelova, ali ne treba potcijeniti ni ekipu Obarske," kaže Darko Miljković, kapiten i jedan od najboljih igrača Balatuna.
                                                                                 
​Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević