BIJELjINA PONOVO IMA FUTSAL KLUB! RADNIK SITI KREĆE IZ DERVENTE :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA PONOVO IMA FUTSAL KLUB! RADNIK SITI KREĆE IZ DERVENTE


Bijeljina ponovo ima futsal klub. Nakon što je prije deceniju gotovo postojao KMF Radnik, pa se zatim ugasio, zaljubljenici u futsal su ponovo pokrenuli futsal klub.

Na inicijativu Dejana Pavlovića i Davora Arnautovića pokrenut je KMF Radnik Siti koji je počeo sa futsal akademijom, a oformljen je i seniorski tim koji će igrati Drugu ligu "Centar", a prvi meč je protiv Dervente u gostima sutra.

- Idemo u prvu sezonu da vidimo kako će to biti, da uigramo igrački kadar i ako nam se ukaže šansa da uđemo u Prvu ligu. Tada bismo sigurno imali i veći budžet, podigli bismo organizaciju na još jedan viši nivo. Želimo napraviti stabilan klub, kreirati jednu uspješnu futsal priču, a ne da budemo samo prolazni na futsal sceni. Uglavnom su momci iz same Bijeljine, imamo samo dvojicu igrača sa strane, rekao nam je Davor Arnautović, prvotimac aktuelnog prvaka Salinesa, koji će kada ne bude sa svojim klubom biti uz Radnik.

Što se tiče igračkog kadra Radnik-Siti ima 17 registrovanih igrača i to: Dejan Bogdanović, Miloš Dupor, Srđan Kalajdžić, Marko Maksimović, Milan Malivojević, Perica Novaković, Miljan Odžaklić, Branislav Panić, Cvijetin Pavić, Danijel Ružičić, Muhamed Sajtanović, Dragan Savić, Armin Selimović, Perica Trifković, Marko Vlačić, Amir Zehić i Nikola Zelenković.

(sportdc.net)