KK "UNSU": Najava za Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljine „Trofej Bijeljine 2019“. :: Semberija INFO ::

 

KK "UNSU": Najava za Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljine „Trofej Bijeljine 2019“.


U nedjelju, 09. juna 2018. godine u Bijeljini će se održati drugo po redu Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljine „Trofej Bijeljine 2019“.

Turnir internacionalnog karaktera organizuje karate klub „UNSU“ iz Bijeljine, uz generalno pokroviteljstvo Grada Bijeljine, pomoć Ministarstva za Porodicu, omladinu i sport Republike Srpske, te odobrenje i podršku karate saveza Republike Srpske i Karate saveza Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo vas, da smo prošle godine na prvom Otvorenim Karate Prvenstvu Grada Bijeljine ugostili 57 klubova sa tačno 622 učesnika i da smo u potpunosti ispoštovali sve što smo najavljivali uoči istog.

Kao organizatori ovogodišnjeg turnira, zajedno sa Generalnim pokroviteljem Skupštinom Grada Bijeljina i uz pomoć ostalih naših sponzora i prijatelja potrudićemo se da u odnosu na prošlu godinu budemo na još višem i kvalitetnijem nivou u tehničkom i svakom drugom aspektu.
Naša želja je da u Bijeljini i ovog puta okupimo ne samo masovan broj klubova i takmičara, već one najbolje; klubove, trenere, takmičare, sudije i sve druge i da svi budu zadovoljni kako bi se vidjeli ponovo i 2020 godine.

Prema preliminarnim najavama klubova ove godine očekujemo učešće preko 80 klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Austrije i Mađarske i Italije sa preko 800 takmičara i takmičarki svih uzrasta u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ono što će sigurno ovaj turnir učiniti još kvalitetnijim i zanimljivijim, kao što je i prošle godine, jeste revijalni dio u sklopu otvaranja turnira pod nazivom “SUPER 8 SENIOR" u kojem ćemo se potruditi da predstavimo neke od najboljih seniora i seniorki iz BiH i regiona. Pored toga, novina su težinske kategorije kod seniora i seniorki gdje smo se odlučili za olimpijske kategorije a sve iz razloga što većeg broja mečeva za učesnike.

Ovim povodom, u ime UO kluba, te u ime Organizacionog Odbora turnira, čast nam je i zadovoljstvo što vas možemo pozvati da budete učesnici drugog po redu Otvorenog Karate Prvenstva Grada Bijeljine "TROFEJ BIJELjINE 2019"

S nadom da će te svojim učešćem podržati naš klub, te organizaciju turnira i da se tim povodom vidimo u Bijeljini upućujemo vam najsrdačnije sportske pozdrave.

Dobro došli u Grad Bijeljinu!
Dobro došli na drugo Otvoreno karate prvenstvo Grada Bijeljine “TROFEJ BIJELjINE 2019”

Izvor: Karate klub "UNSU" Bijeljina