Ostali Sportovi :: Semberija INFO ::

 

2. Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljine "Trofej Bijeljine 2019"


Sutra u Bijeljini, u organizaciji karate kluba “UNSU” a pod pokroviteljstvom SO Grada Bijeljine i Ministarstva za Porodicu Omladinu i Sport Republike Srpske održava se drugo po redu Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljine „Trofej Bijeljine 2019“.

Turnir je internacionalnog karaktera i organizuje se uz odobrenje i podršku karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine.

Prema trenutnim prijavama klubova učešće uzeti približno 
60 klubova iz; Bosne i Hercegovine; Srbije; Crne Gore; Slovenije; Hrvatske, Austrije i Mađarske sa oko 600 takmičara i takmičarki svih uzrasta.
 
Takmičenje će se održati u sportskoj dvorani Gimnazije na pet tatami borilišta u obe dispcipline, pojedinačno i ekipno i za sve uzrasne kategorije. Sudit će istaknute međunarodne, nacionalne  karate sudije kako iz BiH tako i okolnih zemalja, a ono što s ponosom možemo istaći jeste ponovna organizacija revijalnog pozivnog turnira pod nazivom “SUPER 8 SENIORS” na kojem će učestvovati: Čongo Anes (BiH); Hamza Čajić (BiH); Đorđe Tešanović (SRB); Luka Vuković (BiH); Aldin Mahmutović (BiH); Bojan Bošković (CG); Saša Nedić (BiH) i Nenad Jeremić (SRB). Ovakav sastav boraca garantuje karate spektakkl u Bijeljini jer svi oni su osvajači međunarodnih medalja i visoko su pozicionirani na svjetskim rang listama.
 
Turnir počenje u 10:00 časova sa najmmlađim kategorijama. Za 13:00 časova planirano je svečano otvaranje, kulturno zabavni program i revijalni dio “Super 8 Seniors”. Takmičenje će otvoriti u ime SO Grada Bijeljine (Generalnog pokrovitelja turnira) Gospodin Slaviša Marković!
Ekipna takmičenja planirana su pri samom kraju takmičarskog dana a procjena je da će tekmičenje trajati do 19:00 časova kada će biti proglašeni najuspješniji klubovi turnira.
 
Kao organizatori ovog sportskog događaja  sa pokroviteljima, te prijateljima našeg kluba istinski smo se potrudili da organizujemo jedan vrlo kvalitetan turnir na najvišem mogućem nivou u svakom aspektu. Sve to sa željom I ciljem das vi učesnici i posjetioci i gosti budu zadovoljni, kako bi održali tradiciju i naredne 2020 godine ponovo se sreli u Bijeljini!
 
Koristimo priliku da pozovemo sve ljubitelje sporta, naše prijatelje, simpatizere i drage sugrađane da sutra tokom dana svrate u sportsku dvoranu Gimnazije i svojim prisustvom podrže ovaj jedinstveni sportski događaj!