KK „PANTERI PLUS“: DVA VICEPRVAKA REPUBLIKE :: Semberija INFO ::

 

KK „PANTERI PLUS“: DVA VICEPRVAKA REPUBLIKE


U nedjelju, 12. februara u Banjaluci je održano Prvenstvo Republike Srpske u karateu za seniore, veterane i para-karatiste. Učestvovalo je 18 klubova i 83 takmičara.

Karate klub „Panteri plus“ su u seniorskoj kategoriji nastupili sa dvojicom takmičara i ostvarili zapažen rezultat. Dvojica takmičara i, na kraju prvenstva dvije srebrne medalje na prsima Panterovih karatista. Mile Ivanić je osvojio srebro u kategoriji do 84kg dok je Branko Živković nastupio u kategoriji preko 84kg.



- Članovi našeg kluba nastavljaju sa uspjesima i u seniorskoj konkurenciji. Čestitke“, rekli su kratko u Karate klubu „Panteri plus“.



Na prvenstvu je, osim navedenog dvojca nastupalo još pet karatista iz Bijeljine. Nakon izvjesnog vremena na tatami jednog velikog takmičenja se vratio Saša Nedić iz KK „UNSU“ koji je u kategoriji seniora preko 84kg osvojio bronzanu medalju. 

Tu je bila i četvorka iz KK „Šampioni“: Marković Lazar (-67kg) srebrna medalja, Aleksandar Novicki (-84kg) bronzana medalja, Miloš Simić (-75kg) bronzana medalja i Nikola Zelenović-Blagojević (-67kg).