NEDIĆU TREĆE MJESTO NA SENIORSKOM PRVENSTVU REPUBLIKE SRPSKE :: Semberija INFO ::

 

NEDIĆU TREĆE MJESTO NA SENIORSKOM PRVENSTVU REPUBLIKE SRPSKE


U organizaciji Karate saveza Republike Srpske u nedjelju u Banjaluci je održano pojedinačno i ekipno Prvenstvo Republike Srpske za seniore i seniorke, te parakaratiste.

U kategoriji 84+ najbolji senior KK "UNSU", Saša Nedić nastupio je poslije skoro dvogodišnje pauze i osvojio vrlo važno treće mjesto. 

- Nepotpuno spreman i sa malom povredom, ovaj rezultat, kako za njega tako i za naš klub u ovom trenutku je zadovoljavajući. Najvažnije je, da je naš najbolji senior ponovo u takmičarskom pogonu kluba, naravno uz postepeno vraćanje, odnosno dostizanje željene forme za nastupe, kako na domaćoj tako i međunarodnoj sceni", stoji u saopštenju KK "UNSU".



Pored prvenstva, u Banja Luci se dan ranije održao edukativno - licencni seminar za sudije, trenere, ispitivače i delegate u organizaciji Karate saveza Republike Srpske. 

- Ispred našeg kluba prisustvovali su i licencirali sudije: Saša Nedić, Anja Pavlović i Jelena Tripunović koja je po prvi put licencirana i za trenera, tako da je naš klub ove godine bogatiji za još jednog zvaničnog trenera", kažu u KK "UNSU".

Predavači na seminaru bili su: prof. Strahinja Tepavčević i Internacionalni NjKF sudija gosp. Milan Kovačević, te dr. Siniša Gatarić.