ŠAMPIONI SPREMNI ZA PRVENSTVO BiH :: Semberija INFO ::

 

ŠAMPIONI SPREMNI ZA PRVENSTVO BiH


Modriča će u nedjelju, 19. februara biti centar karatea u BiH. Prekosutra se naime, održava Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine u  karategoriji seniora i seniorki.

Karate klub "Šampioni" iz Bijeljine put Modriče ide sa trojicom takmičara koji su se na Državno takmičenje kvalifikovali osvajanjem medalja na Prvenstvu Republike Srpske koje se protekle nedjelje održalo u Banjaluci.

Lazar Marković, u kategoriji -67kg, Miloš Simić u kategoriji -75kg i Aleksandar Novicki u kategoriji -84kg penjali su se na pobjednička postolja. Marković kao vicešampion a Novicki i Simić kao trećeplasirani.
 

-Ovo je generacija koja je ove godine ušla u kategoriju seniora. Po pravilu, te prve godine karatisti se navikavaju na nove uslove, na starije i iskusnije protivnike ali ovi momci su prije nekoliko dana u Banjaluci pokazali ono što ja kao njihov trener najbolje znam - da su klasa. Zato sa nestrpljenjem čekam nedjelju da, sa velikom, i radošću i nervozom gledam svoje Šampione", rekao je za "Semberija INFO" Milorad Marković, trener KK "Šampioni" Bijeljina.

(Semberija info)