Jesenja titula ostaje u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

Jesenja titula ostaje u Bijeljini


Sinoć je u punoj dvorani Gimnazije "Filip Višnjić" odigran derbi jesenjeg dijela Premijer futsal lige BiH između domaćeg Radnika i Sloge iz Gornjeg Vakufa. Prije ove utakmice ove dvije ekipe su bile bodovno izjednačene, te je međusobni susret odlučivao ko će prezimiti na vrhu premijerligaške tabele.

Sjajnu futsal predstavu su nam prikazali futsaleri ekipe KMF "Radnik MD Šop", te ni u jednom trenutku nisu dozvolili gostima da opasnije zaprijete golmanu Ružičiću. Na poluvremenu utakmice Bijeljinci su vodili 2:0, a da rezultat ne bude veći, najzaslužniji je bio golman gostiju Delić, koji je svoju ekipu držao u životu. Na kraju domaćin je slavio rezultatom 5:1, a strijelci su bili Stefan Rakić, Daniel Jović, Mirko Marinković i dvostruki strijelac Dejan Pavlović, koji je ponio epitet igrača utakmice. Ova utakmica je bila i jedna od najboljih izdanja Bijeljinaca u ovoj sezoni.

-U narednim danima nam slijedi zimska pauza, a prvenstvo se nastavlja krajem januara, kada ekipa KMF "Radnik MD Šop" igra dvije utakmice na domaćem terenu", stoji u saopštenju za javnost KMF "Radnik MD Šop".