​U BIJELjINU SUTRA STIŽE CRVENA ZVEZDA: IGRAĆE SE HUMANITARNA RUKOMETNA UTAKMICA :: Semberija INFO ::

 

​U BIJELjINU SUTRA STIŽE CRVENA ZVEZDA: IGRAĆE SE HUMANITARNA RUKOMETNA UTAKMICA


Izvor: Semberija info

Na inicijativu Udruženja navijača „Crvena Zvezda“ iz Bijeljine i Fondacije „Delije“ iz Beograda, sutra će se u sali bijeljinske Gimnazije odigrati prijateljska utakmica između seniorskih ekipa Rukometnog kluba „Bijeljina“ i Rukometnog kluba „Crvena Zvezda“ iz Beograda. Sav prihod od prodatih karata organizatori će usmjeriti u humanitarne svrhe.



- Rukometaši naša dva kluba, svih uzrasnih kategorija, susreću se stalno na brojnim turnirima. Sa RK „Crvena Zvezda“ imamo jako bliske i kvalitetne odnose tako da smo odmah prihvatili inicijativu Udruženja navijača „Crvena Zvezda“ iz Bijeljine da organizujemo ovaj meč. Utakmicu će igrati seniorski timovi i vjerujem da ćemo napraviti pravi rukometni spektakl na parketu. U našim redovima imamo mnogo mladih rukometaša kod kojih, od momenta kada smo im saopštili da će igrati protiv Crvene Zvezde, vidim drugačiji, još kvalitetniji stav na treninzima. Svima nama će, a posebno našim mladim sportistima, ova utakmica donijeti mnogo lijepih iskustava“, rekao je za „Semberija INFO“ Bogdan Rankić, predsjednik RS „Bijeljina“.

Prijateljska utakmica RK „Bijeljina“ i RK „Crvena Zvezda“ igra se sutra, prvog dana februara sa početkom u 18 časova. Organizatori očekuju punu salu i dolazak preko 1000 navijača na tribine sale Gimnazije u Račanskoj ulici.