EMA KOVAČ PUTUJE NA BALKANSKO PRVENSTVO :: Semberija INFO ::

 

EMA KOVAČ PUTUJE NA BALKANSKO PRVENSTVO


U Beogradu će se četvrtog februara ove godine održati Balkansko dvoransko prvenstvo  u atletici za starije juniore. Najuspješnija mlada atletičarka iz Bijeljine, Ema Kovač dobila je poziv selektora atletske reprezentacije BiH za učešće na ovom turniru na kojem će snage odmjeriti najbolji atletičari Balkana.
-Ema je kao pionirka ispunila normu za ovo prestižno takmičenje te se potajno nadala pozivu selektora. Poziv je stigao prije par dana i ovim putem uprava Atletskog kluba „Atletik“ želi da se zahvali čelnim ljudima Saveza na ukazanom povjerenju. Od ove kalendarske godine Ema se takmiči u kategoriji mlađih juniorki i na takmičenje odlazi kao najmlađa članica reprezentacije BiH. Ovo je prvi put da jedan atletski klub iz Bijeljine ima predstavnika koji je sa ostvarenom normom izborio učešće na jednom ovako prestižnom takmičenju. Emi želimo puno uspjeha, prvenstveno zdravlja i sportske sreće u borbi sa starijim atletičarkama“, stoji u saopštenju AK „Atletik“ Bijeljina.



Ostvarenim rezultatima na zvaničnim prvenstvima i brojnim domaćim i međunarodnim turnirima, Ema Kovač je godinama unazad bila jedna od najupješnijih bh. atletičarki u mlađim kategorijama. Redakcija portala „Semberija INFO“ i „Semberskih novina“ želi mladoj atletičarki da nastavi sa dosadašnjim uspjesima i u juniorskoj kategoriji.
 
(Semberija info)