Ženski odbojkaški klub Radnik Bijeljina takmiči se u tri lige :: Semberija INFO ::

 

Ženski odbojkaški klub Radnik Bijeljina takmiči se u tri lige


Ženski odbojkaški klub Radnik Bijeljina je počeo takmičenje u svim ligama u Odbojkaškog saveza Republike Srpske: 1. ligi sa seniorkama, 2. ligi RS gdje takmiči sa kadetkinjama te u pionirskoj ligi.  U takmičenje je uključeno više od 50 djevojaka i odigravaju se svakog vikenda tri odbojkaške utakmice ovog kluba.
Uz punu podršku Grada, ovaj ženski sportski kolektiv, koji je sigurno najbolje organizovan u gradu Bijeljina, uspijeva da okupi veliki broj mladih djevojčica i djevojaka kao svoje članove i  obezbijedi treninge i takmičenje u tri lige, te takmičenje turnirskog karaktera u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji.
U dosadašnja četiri kola 1. lige seniorska ekipa je ostvarila tri pobjede i nalazi se na trećem mjestu, kadetska ekipa koja se takmiči u seniorskoj 2. ligi je u tri kola ostvarila dvije pobjede, dok su pionirke na startu ostvarile dvije pobjede i dva poraza.
U toku je upis novih članica u školu odbojke uzrasta od 7-13 godina.
Seniorska ekipa je u 4. kolu savladala ekipu ŽOK Kozara iz Gradiške rezultatom 3:2, dok su kadetkinje u 2. ligi savladale OK Libero u gostima 3:1.
Sastav seniorske ekipe: Kostić Rada, Stojiljković Jelena, Marić Katarina, Lakić Jelena, Ristić Tanja, Matić Teodora,  Mihajlović Marija, Vatralj Milica, Ostojić Bojana, Kovačević Anica, Cvijetinović Anđela, Milić Svjetlana. Od lakših povreda se oporavljaju Maja Stojsavljević i Lara Simić. U seniorski tim se povremeno uključuju i druge kadetkinje. S obzirom da je ekipa najmlađa u ligi treba očekivati u narednim kolima još bolju igru i rezultate.

Sportski pozdrav!