Konors: Đoković neće prestati sa obaranjem rekorda :: Semberija INFO ::

 

Konors: Đoković neće prestati sa obaranjem rekorda


Nekadašnji svjetski broj jedan Džimi Konors izjavio je da Novak Đoković neće odustati od namjere da obori sve rekorde, prenosi Sportklub. Đoković je rano završio svoja učešća na turnirima u Monte Karlu, Banjaluci i u Dubaiju, dok se zbog problema sa laktom povukao sa turnira u Madridu.

-Siguran sam da Đoković neće biti obeshrabren ovakvom situacijom. Podvlačim riječ obeshrabren, jer ako ikada u životu budete obeshrabreni i nezadovoljni samim sobom, ponekad je jako teško izvući se iz takve situacije. Ne biti obeshrabren u velikim neprilikama je važna stvar. A Novak ima dovoljno iskustva da to izbjegne. Dovoljno dugo igra i sve je osvojio", istakao je Konors. Dodaje da najbolji srpski teniser neće stati u namjeri da obori sve rekorde.

-On ima 22 gren slem pehara, odlično zna kako da se nosi sa takvim situacijama. Ima sve što je potrebno da se suoči i sa najtežim nevoljama. Zato ne vjerujem da je uopšte zabrinut zbog svega što mu se dešava. Uvjeren sam da jedva čeka Rolan Garos. To što je loše prošao u Monte Karlu i Banjaluci nije toliko strašno. Nije dovoljno igrao, imao je dugu pauzu, trebali su mu mečevi, samopouzdanje", zaključio je Konors.

(RTRS)