Rolan Garos uveo novitet na ovogodišnjem turniru :: Semberija INFO ::

 

Rolan Garos uveo novitet na ovogodišnjem turniru


Prestižni masters turnir Rolan Garos uveo je novitet na ovogodišnjem turniru. Novaka Đokovića i družina će imati posebnu zabavu svake večeri. Radi se o "Berywam" bitboks grupi, jednoj od najboljih u svijetu, koja dolazi upravo iz Francuske

Samo što nije počeo drugi Grend slem turnir u godini - Rolan Garos. Tačnije, kvalifikacije već uveliko traju, dok je potrebno i da započne glavni žrijeb u kojem će se naći i Đoković, koji lovi svoju 23. titulu na najvećim teniskim turnirima.

Uistinu, pao je Novak sa prvog mjesta na treće na ATP listi, što bi moglo da ga uzdrma u određenoj mjeri, međutim, ne smije se reći da on nije favorit na ovom turniru. Prijetnja jesu i Danil Medvedev i Karlos Alkaraz, ali ipak, Đoković je taj koji vodi glavnu riječ.

Ono što je zanimljivo, ovaj Rolan Garos će se razlikovati i od ostalih, a tome će doprinjeti i svjetski popularna "bitboks" grupa iz Francuske "Berywam", koja je i svjetski šampion u ovoj "disciplini".

"Berywam" je popularnost sticao kroz francuski "Ja imam talenat" šou, pojavili su se i u Američkom izdanju, kao i u "Ol-stars" izdanju ovog takmičenja, prenosi "Telegraf".

Ova grupa će, koristeći samo svoj glas, zabavljati navijače na stadionu "Filip Šatrije", dok će publika moći i da pogađa pesmu. Svake večeri od ponedjeljka 29. maja, pa sve do srijede 7. maja, ukupni pobjednik takmičenja u pogađanju pjesama će dobiti kartu za Rolan Garos iduće godine.

(Telegraf)