Đoković: Preuzimam odgovornost, stvarno sam razočaran :: Semberija INFO ::

 

Đoković: Preuzimam odgovornost, stvarno sam razočaran


Foto: Tanjug/AP
Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u polufinalu Dejvis kupa od Italije da preuzima odgovornost za neuspjeh i dodao da je razočaran što on i njegovi saigrači nisu uspjeli da se domognu finala.

- Preuzimam odgovornost, imao sam tri meč lopte. Stvarno sam razočaran poslije svega što se dogodilo - rekao je Đoković na konferenciji za novinare poslije meča protiv Italije.

Osvrnuo se Đoković na tri neiskorišćene meč lopte u singlu protiv Sinera.

- Na ovom nivou protiv jednog od najboljih igrača na svijetu, teško je, bio sam u poenu, promašio sam slajs, onda je on odlično servirao i eto...Isto je uradio i u dublu na 3:2 - dodao je Đoković.

Srbin je prije samo šest dana završio zahtjevan završni Masters na kom je odigrao četiri teška meča za sedam dana.

- Ne želim da pričam o umoru, da zvuči kao alibi. Pružićemo ruke, idemo dalje. Teško mi je da progutam sve što se dogodilo, gorka pilula. Pokušavao sam da ohrabrim sebe u završnici sezone, ovo mi je bio glavni cilj, htio sam da doprinesem. U polufinalu nije bio moj dan - istakao je Đoković.

Na kraju je Đokoviću postavljeno pitanje da sumira fenomenalnu sezonu iza sebe.

- Ne bih sada da pričam o tome, ciljevima. Godina je sjajna, individualno, ali gorak završetak. To je sve što mogu da kažem - zaključio je Đoković.
 
(Tanjug)