ЂУРЂЕВИЋ: НАРОД ЈЕ СТВОРИО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, ЈЕДИНСТВО НАРОДА ЋЕ ЈЕ И САЧУВАТИ :: Semberija INFO ::

 

ЂУРЂЕВИЋ: НАРОД ЈЕ СТВОРИО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, ЈЕДИНСТВО НАРОДА ЋЕ ЈЕ И САЧУВАТИ


„Самопроглашење лажне побједе Јелене Тривић на предсједничким изборима у Републици Српској био је јасан знак да опозиција жели немире у Републици Српској, оцијенио је данас у Бијељини предсједник СРС "Др Војислав Шешељ" Драган Ђурђевић.

"Данима јој безуспјешно помаже Централна изборна комисија из Сарајева, која очигледно, и поред неспорно утврђених резултата избора, не жели да прогласи побједу Милорада Додика", навео је Ђурђевић у изјави медијима.

Странка СРС "Др Војислав Шешељ" , која је чланица и Коалиције „Договор за Бијељину“ позвала је народ у Републици Српској да не насједа на провокације и манипулације страних плаћеника и да ни на који начин не учествују у дестабилизацији Републике Српске.

Од ЦИК је затражено да коначно објелодани резултате предсједничких избора, те да не стаје на страну губитника на овим изборима.

"Републици Српској више него икада треба јединство и спремност за очување стабилности и самосталности у овим изузетно тешким околностима и насртајима са свих страна, народ је створио Републику Српску, јединство народа ће је и сачувати", закључио је Ђурђевић.