Насилник из БиХ разбио аутомобил из љубоморе :: Semberija INFO ::

 

Насилник из БиХ разбио аутомобил из љубоморе


Foto: Foto: Screenshot/vol.at
Држављанин Босне и Херцеговине (42) појавио се данас пред судом у Фелдкирху гдје му се суди због разбијања аутомобила новог партнера своје бивше жене.

Иначе, ријеч је о човјеку који се већ трећи пут појављује на суду посљедњих пар мјесеци, а све због насилних дјела.

Наиме, посљедње насиље у низу је разбијање аутомобила новог емотивног партнера његове супруге. Иако не постоји доказ да је његова бивша жена у вези с тим човјеком, његова љубомора је нешто што се не може контролисати, могло се чути данас у судници.

На питање судије зашто је то урадио, он је кратко одговорио: "Не, нисам разбио ничији аутомобил”, рекао је овај 42-годишњак.

Иако постоје докази да је оптужени послао двије пријетеће СМС поруке, он каже да се тога не сјећа. Тужилац је рекао да је врло могуће да се не сјећа, јер оптужени већ годинама има проблема са алкохолом.

Иначе, оптужени и бивша супруга имају четворо дјеце. Али, новембра прошле године, она је почела да се дружи са њиховим заједничким 68-годишњим познаником. Када их је једном видио заједно у аутомобиле, бијес је прорадио и познанику је разбио аутомобил.

Овај 68-годишњак каже да оптуженог познаје двије године те да му је редовно долазио у кућу. Међутим, у посљедње вријеме га је узнемиравао када би пијан дошао и звонио му на врата. Након што му је разбио аутомобил, одлучио је да га тужи. Пресуда се очекује ових дана.
 
(Независне)