Никола Роквић стигао на Егину: Пао на земљу и пољубио је :: Semberija INFO ::

 

Никола Роквић стигао на Егину: Пао на земљу и пољубио је


Foto: Telegraf
Пјевач Никола Роквић коначно је, послије мјесец дана и напорног пјешачења од Храма Светог Саве стигао до Егине, гдје га је сачекала породица.

Он се искрцао са трајекта, којим је од Атине прешао до острва гдје ће се у Храму Светог Нектарија поклонити.

Видно срећан, насмијан, али и исцрпљен, послије дугих 30 дана је напокон стигао до циља, гдје су га сачекала дјеца, али и супруга Бојана.

Како се може видјети, чим је са трајекта крочио на тло, Роквић је "пао" на земљу и пољубио је, за шта је и добио велики аплауз.

Подсјетимо, Бојана Баровић пред сам Николин долазак са Егину је открила како се осјећа и какви су им даљи планови.

"Узбуђење је на највишем нивоу до сада који сам икада осетила, ми смо често били раздвојени, али не оволико и за неку овакву сврху. Стварно смо породично узбуђени, деца поготову, они ваљда осећају од нас да је ово нешто потпуно другачије. Управо се спремамо, журим назад да спремам децу и идемо путем Светог Нектарија Егинског да дођемо манастира и сачекамо Николу и да успешно и срећно окончамо ову мисију", каже Бојана и додаје:

Открила је и да ће неколико дана остати на Егини.

"Остајемо неколико дана на Егини, стварно је прелепо острво... Мирно је, тихо је, мало острво. Желимо да обиђемо неколико манастира, Никола жели да иде на литургију", рекла је она.

(Телеграф)