Змајеви слетјели у Сарајево, Милошевић задовољан поручио: Срећа је што познајемо Португалце :: Semberija INFO ::

 

Змајеви слетјели у Сарајево, Милошевић задовољан поручио: Срећа је што познајемо Португалце


Извор: Глас Српске

Фудбалски репрезентативци Босне и Херцеговине вратили су се у Сарајево након јучерашње побједе против Лихтенташна у седмом колу квалификација за Еуро.

Представницима медија се обратио селектор Змајева Саво Милошевић који је био задовољан односом играча те истакао да сматра да смо заслужили још неки погодак.

"Морам бити задовољан, мислим да је све било на једном озбиљном нивоу, од игре, односа и борбености. Резултат није пратио игру, мислим да смо заслужили да постигнемо још неки гол, али то је мање битно. Најбитнија је реакција момака јер су показали себи прије свега да могу, за оно што нам треба и оно што нам слиједи", рекао је Милошевић и додао:

"Марија Иванковића смо послали у Португал за неке детаље јер они нису никаква тајна, познајемо много ствари о њима. Нећемо имати пуно времена те је срећа баш та што их познајемо па ћемо видјети како можемо да их изненадимо. Биће јако тешко, али не и немогуће. Са оваквим односом је све могуће".

Није желио наш селектор коментарисати прекид утакмице од стране наших навијача већ им се захвалио на великој подршци.

"Не бих то коментарисао, али бих се захвалио великом броју навијача на подршци, она је зрачила. Мислим да је то један од разлога што су момци онако ушли у утакмицу, били су мотивисани и пожртвовани, хвала публици што су дошли у великом броју на подршци, а ове друге ствари не бих коментарисао", додао је Милошевић који је истакао да ситуација и даље није сјајна и поред тога што су нам резултати ишли на руку, преноси Уна.

"Може се рећи да нам резултати иду на руку, али све док не зависимо од себе, ситуација није сјајна. Ако дођемо у понедјељак у ситуацију да зависимо од себе онда можемо причати о тим стварима. Утакмица ће бити тешка без обзира у каквом саставу дође Португал јер имају други тим који је феноменалан. Мени је најбитније из ове утакмице синоћ, а надам се да ћемо то успјети да пренесемо и на сусрет у понедјељак и на сваку осталу утакмицу је однос према игри, професионалност, пожртвованост, спремност да се сваки појединац жртвује сваки појединац за тим јер само тако можемо да дођемо до јаке екипе и тима. Само тим може да направи успјех", завршио је наш селектор.