ЈОШ ЈЕДНО ФИНАЛЕ ЗА ОДБОЈКАШЕ ОК „РАДНИК“ :: Semberija INFO ::

 

ЈОШ ЈЕДНО ФИНАЛЕ ЗА ОДБОЈКАШЕ ОК „РАДНИК“



Одбојкаши Радника синошњом побједом су осигурали пласман у финале плеј офа Премијер лиге БиХ. Противник у полуфиналу била је екипа ХОК „Домаљевац“ коју су Бијељинци прошле сезоне савладали за титулу првака БиХ.

Полуфинална серија се играла на двије добијене утакмице. Први меч је игран 30. марта у Бијељини гдје су домаћи одбојкаши одржали још један практични час одбојке. Резултат на крају меча је гласио 3:0 (25:19, 25:20, 25:16).



- Још један квалитетан и тактички одлично припремљен меч су одиграли наши момци не дозволивши противнику да пружи озбиљан отпор. Реванш меч је за седам дана у Орашју“, рекли су послије прве утакмице у ОК „Радник“. 
Друга утакмица је одиграна синоћ и била је довољна да актуелни шампион БиХ и ове сезоне овјери своју карту за финалну серију плеј офа. И синоћ је било 0:3 (17:25, 13:25, 22:25). 



- Још један час одбојке одржала је плава чета у Орашју. На терену је постојала само једна екипа: момци у плавим дресовима. Још једно финале за наш клуб, шесто узастопно финале у такмичењима које смо одиграли ове и прошле сезоне“, био је кратак осврт на утакмицу управе ОК „Радник“.

На финалне дуеле одбојкаши из Бијељине неће морати дуго путовати обзиром да је други финалиста екипа ОК „Напредак“ из Оџака. Они су са двије побједе у полуфиналу избацили екипу ОК „Какањ 78“.