SASTANAK RUKOVODSTVA OPŠTINE SA DELEGACIJOM TRSTENIKA :: Semberija INFO ::

 

SASTANAK RUKOVODSTVA OPŠTINE SA DELEGACIJOM TRSTENIKA


Načelnik Rado Savić sa saradnicima, povodom Dana i krsne slave opštine Lopare, je održalo sastanak sa predstavnicima bratske opštine Trstenik Gerasimom Atanaskovićem i Nenadom Perovićem.
 
Već godinama imamo jako uspješnu saradnju sa opštinom Lopare i već dugi niz godina sprovodimo razne aktivnosti vezane za povezivnje naše dvije opštine“, rekao je Atanasković.
 
On je naveo da je saradnja na ekonomskom, sportskom i u drugim vidovima društvenog života.
 
„Tu smo uvijek u teškim trenucima jedni za druge, a i u ovim svečanim trenucima kakav je je povod Dan opštine Lopare i krsna slava. Ja bih iskoristio ovu priliku da svim građanima opštine čestitam krsnu slavu i Dan opštine i uskršnje praznike, te da im zaželim uspjeh u daljem radu“, kazao je Atanasković.
 
Načelnik opštine Lopare Rado Savić je rekao da su predstavnici opštine Trstenik na obilježavanju Đurđevdanskih svečanosti, te da je iskorištena prilika da se razmijene iskustva u oblasti međuopštinske saradnje.
 
„Dogovorene su neke aktivnosti, kada je pitanju poljoprivreda, da i mi iz Lopara probamo primjeniti neke projekte koje su oni realizovali“, zaključio je Savić.