RETROVIZOR: KO SU BILI NAJBOLjI? :: Semberija INFO ::

 

RETROVIZOR: KO SU BILI NAJBOLjI?


Foto
U toku je proces izbora najboljih sportista Grada Bijeljina za 2021. godinu. Redakcija „Semberskih novina“ je organizovala većinu od prethodnih 45. manifestacija čuvajući u svojoj arhivi sjećanje na semberske sportiste od kojih su neki obilježili vrijeme za nama dok su neki još uvijek aktivni u sportu.

U narednih nekoliko dana podsjetićemo se pobjednika manifestacije Izbor najboljeg sportiste Grada Bijeljina koji su tokom prethodnih deset godina imali čast da zasluže ovo gradsko priznanje.

Za najboljeg sportistu Grada Bijeljina za 2014. godinu proglašena je Milijana Mijatović takmičarka Tekvondo kluba „SOKOL“. Ona je tokom 2014. godine osvojila titule šampiona Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, osvojila je nekoliko izuzetno jakih međunarodnih turnira i bronzanu medalju na Balkanskom prvenstvu koje se te godine održalo u Mariboru.



Na izboru sljedeće godine, za najboljeg sportistu Grada Bijeljina 2015. godine izabran je kapiten Odbojkaškogh kluba „Radnik“, Vladimir Milićević. On je priznanje zaslužio jer je, prema mišljenju stručnog žirija, bio najzaslužniji što se OK „Radnik“ te godine ponovo borio za sami vrh tabele Premijer lige BiH. Iste godine OK „Radnik“ je bio domaćin Balkanskog kupa klubova zvaničnog klupskog takmičenja Evropske odbojkaške federacije da bi uspješna godina bila zaključena igranjem u finalnim utakmicama Kupa BiH i Kupa RS.

(Semberija info)