Milovanović: “Petrović neće zaustaviti demokratski proces, referendum će biti održan”! :: Semberija INFO ::

 

Milovanović: “Petrović neće zaustaviti demokratski proces, referendum će biti održan”!


Miroslav Milovanović, predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina i  šef štaba Koalicije za sprovođenje opoziva gradonačelnika Bijeljine uputio je saopštenjeb za javnost povodom Petrovočevih izjava da nema novca u budžetu za njegov opoziv.

Sadržaj saopštenja prenosimo u cjelosti:

Ljubiša Petrović neće zaustaviti demokratski proces!

Gradonačelnik Bijeljine uspaničen skorim gubitkom fotelje i plate od 6500 maraka, koju nije opravdao ni jednog dana svojim (ne)radom , sada se grčevito bori za sebe i koristi posljednji milimetar mogućnosti da ugrabi još koji dan na funkciji.

Iz materijalnih pobuda spreman je da ponovo zakoči Semberiju u razvoju, dijeli i zloupotrebljava građane zarad ličnih interesa, sa jasnim namjerama razvlačenja postupka i kupovine vremena.
Čega se Ljubiša Petrović plaši? Narodne volje!

Petrović neće zaustaviti demokratski proces. Referendum će biti održan. Zakon će se poštovati!
Koalicija za opoziv gradonačelnika ima novi koncept razvoja Semberije. Skidamo blokade, rušimo ograde. Bijeljina je slobodan grad.

Otvaramo Semberiju za investicije i ulaganja iz Republiku Srpske i okruženja. Dosta je propagande, praznih riječi, nerada i nezavršenih projekata zbog kojih Bijeljina pati.

Idemo zajedno, složno, sa konkretnim planovima o u interesu građana“, stoji u saopštenju Miroslava Milovanovića, šef štaba Koalicije za sprovođenje opoziva gradonačelnika Bijeljine. 
 
(Novi Glas)