MILAN DAKIĆ DOBIO POVJERENjE IZBORNE SKUPŠTINE DEMOS-A :: Semberija INFO ::

 

MILAN DAKIĆ DOBIO POVJERENjE IZBORNE SKUPŠTINE DEMOS-A


U Bijeljini je večeras održana Izborna skupština Gradskog odbora Demokratskog saveza (DEMOS). Na skupštini su se birali organi stranke u Gradskom odboru Bijeljina na novi četvorogodišnji mandat. Delegati su, uz ostale stranačke organe birali predsjednika GO i nove članove GO DEMOS-a Bijeljina.



Kao jedini kandidat za predsjednika Gradskog odbora Demokratskog saveza u Bijeljini aklamacijom je izabran Milan Dakić.



-Zahvaliću se prije svega svim članovima stranke koji su večeras u jednoj demokratskoj atmosferi izabrali stranačko rukovodstvo. Veoma sam ponosan na naš Gradski odbor, ponosan sam na sve ono  što smo uspjeli uraditi u  toku mandata koji je iza nas, ponosan sam na sabornost i odlučnost svih naših članova u nastojanju da doprinesemo da Bijeljina, Semberija i cijela RS budu još bolje mjesto za život svih njenih građana. Bijeljina je jedna od najvećih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj, a samim tim je i izuzetno značajna za Srpsku. Novoizabrani tim Gradske organizacije DEMOS-a nastaviće raditi  isključivo u korist lokalne zajednice i njenih građana,  u potpunosti usklađeni  sa pravcima djelovanja viših nivoa vlasti Republike Srpske. Nastavićemo gajiti dobre odnose sa našim koalicionim partnerima ali  i  sa svim  drugim subjektima kojima je prioritet  napredak Bijeljine.



Naše članstvo se neprestano uvećava, ljudi prepoznaju da je DEMOS važan i nezaobilazan faktor, kako na nivou Republike  Srpske tako i ovdje u Semberiji. Uskoro će početi pripreme  za lokalne izbore tako da je pred  novoizabranim članovima GO DEMOS-a Bijeljina mnogo posla, mnogo izazova ali  ja sam čvrsto uvjeren u dalji napredak i rast, kao našeg gradskog odbora, tako i cijele stranke”, izjavio je za “Semberija INFO” Milan Dakić, novi-stari predsjednik Demokratskog saveza,  Gradskog odbora Bijeljina.

Stranački funkcioner Čedomir Stojanović rekao je da je to plod uspješnog rada i dobrih rezultata koje je Demos postizao u protekle četiri godine na nivou grada i Republike Srpske.



“Iz Bijeljine imamo poslanike i u Narodnoj skupštini i u Parlamentarnoj skupštini, želimo da nastavimo kontinuitet rada i da ga pojačamo u budućnosti”, izjavio je Stojanović novinarima prije Izborne skupštine.
Stojanović je izrazio zadovoljstvo radom bijeljinskog odbora Demosa i kompletnim stanjem u stranci.

Semberija info