CENTAR ZA SOCIJALNI RAD BIJELjINA: OBILjEŽENA KRSNA SLAVA :: Semberija INFO ::

 

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD BIJELjINA: OBILjEŽENA KRSNA SLAVA


Lomljenjem slavskog kolača, u prostorijama Centra za socijalni rad, obilježena je krsna slava Sveti Joakim i Ana. Čin lomljenja slavskog kolača sa sveštenikom Miranom Gavrilovićem, obavili su kum slave, direktor AD „Grad“ Ratomir Draganić i direktor Centra za socijalni rad Milorad Sofrenić. Kumstvo  između Centra i AD „Grad“ traje već duže od dvije decenije, a čestitajući slavu zaposlenim u Centru i svima koji danas proslavljaju Svetog Joakima i Anu, direktor Milorad Sofrenić je izrazio zahvalnost zaposlenim na predanom radu, kao i kumovima, uz podsjećanje da uzajamno kumstvo traje duže od dvije decenije. On je naglasio da će Centar nastaviti da, kao i do sada, obavlja svoju humanu misiju i zadatke za koje su zaposleni osposobljeni.



 -Trudimo se da korisnicima naših  usluga pružimo sve ono što je naš zadatak, da socijalno-ugroženim građanima pomognemo i olakšamo probleme sa kojima su suočeni. Iz godine u godinu proširujemo obuhvat usluga, kao i broj građana kojima pružamo potrebnu pomoć, a svakako da ćemo nastaviti da profesionalno obavljamo naš posao ”, rekao je Sofrenić. Kum slave, Ratomir Draganić, istakao je da se kumstvo po starim srpskim običajima ne prekida, nego se nastavlja, što potvrđuje dugogodišnje kumstvo Centra i AD “Grad”.



-Čestitam slavu direktoru Centra i svim zaposlenim, sa željom da realizuju sve zacrtane planove. S obzirom da je ovo specifična ustanova, koja je mnogo bitna za naš grad kad je u pitanju socijalna pomoć ugroženim građanima, želim im da imaju što manje posla, odnosno, što manje socijalnih slučajeva na području grada Bijeljina”, rekao je Draganić uz čestitku i svim građanima koji danas slave Svetog Joakima i Anu.

(Semberija info)