UG “GLAS MLADIH EVROPSKE BIJELjINE”: JOŠ DANAS PRIREDBA “RAZIGRANA JESEN” :: Semberija INFO ::

 

UG “GLAS MLADIH EVROPSKE BIJELjINE”: JOŠ DANAS PRIREDBA “RAZIGRANA JESEN”


Petodnevna priredba „Razigrana jesen“, u organizaciji Udruženja građana “Glas mladih evropske Bijeljine”, završava se danas, (27. oktobra), nastupom polaznika vrtića “Ciciban”, “Zvončica”, “Vini Pu” i “Petar Pan”.
Prethodni dan su nastupili mališani vrtića “Čarolija”, “Čika Jova Zmaj” i “Dječiji čarobni svijet”.



Podsjećamo da je ovu petodnevnu priredbu, u saradnji sa vrtićima iz Lopara, Ugljevika i Bijeljine, organozvalo Udruženje “Glas mladih evropske Bijeljine”.



-Cilj priredbe je približavanje djece predškolskog uzrasta, kulturnim dešavanjima u gradu i da se kroz humanitarni rad promovišu prave vrijednosti jednog društva. Ovogodišnja, osma po redu priredba, pod nazivom “Ljubav je…”, okupila je 16 predškolskih ustanova, ulaz na priredbu se „naplaćuje“ u vidu dobrovoljnog priloga, slatkiša ili igračke. Pored priredbe, u holu ispred velike sale Centra za kulturu, organizovana je i humanitarna likovna izložba radova djece koja učestvuju na priredbi, a od svih prikupljenih sredstava biće kupljeni humanitarni paketi sa osnovnim životnim namirnicama, koji će biti podijeljeni višečlanim porodicama sa malom djecom”, rekao je predsjedik Udruženja Srđan Abadžić. Pokrovitelj priredbe “Razigrana jesen” je Grad Bijeljina.
 

Semberija info