GARDA PANTERI - SAOPŠTENjE ZA JAVNOST :: Semberija INFO ::

GARDA PANTERI - SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Šokirani smo činjenicom da se ponovo na naj prizemniji način vrijeđa Srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović od strane za laži više puta presućivanog Nebojše Vukanovića.Nedopustivo je da se napada porodica ratnog načelnika artiljerije Teslićke Brigade oca Željke Cvijanović Slobodana Grahovca odlikovanog borca Vojske Republike Srpske.Vukanović u nedostatku argumenata za političku borbu poseže za lažima i uvredaama pa mu nisu sveti borci te je na najgrublji izvrijeđao i predsjednika Boračke Organizacije Republike Srpske Radana Ostojića.O kakvom se čovjeku radi govori podatak da je kada je dobijo poziv za vojsku 1999 g u gepeku autobusa iz Trebinja pobjegao za Nikšić da bi izbjegao da odslužio vojsku iaako je nastupio mir.Srpski naarod u Reoublici Srpskoj zna ko je Željka Cvijanović a ko Nebojša Vukanović to govore i zadnji izbori kada je gospođa Cvijanović do nogu potukla svoje političke protivnike te je besprekorno obavljala najvažnije državne funkcuje i branila Republiku Srpsku na svakom mjestu.

Puna podrška Srpskom članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željki Cvijanović.

INFORMATIVNA SLUŽBA UDRUŽENjA VETERANA                                                                                                     GARDA PANTERI