GRADSKI ODBOR SNSD BIJELjINA: ODBORNICI KOJI SU DIREKTORI, VRAĆAJU STRANCI MANDATE :: Semberija INFO ::

 

GRADSKI ODBOR SNSD BIJELjINA: ODBORNICI KOJI SU DIREKTORI, VRAĆAJU STRANCI MANDATE


Na sjednici Gradskog odbora SNSD Bijeljina, za potpredsjednicu odbora izabrana je Željana Arsenović, koja je tim izborom postala i član Izvršnog komiteta SNSD Bijeljina. Usvojena je i Odluka da odbornici SNSD-a koji su i direktori, odmah nakon sjednice Skupštine Grada, na kojoj će se razmatrati budžet za sledeću godinu, stranci na raspolaganje vrate odborničke mandate.  Sekretar Gradskog odbora Bojan Savić je na konferenciji za novinare potvrdio da se odluka odnosi  na direktora Agrarnog fonda Zlatana Lazarevića, direktora Doma zdralja Danijelu Đukin i direktora Kazneno-popravnog zavoda Milenka Gajića.

-Sljedeći na listi SNSD-a je Stevan Trivković, ali s obzirom da je republički inspektor za poljoprivredu, u sukobu je interesa i ne može prihvatiti odbornički mandat. U skupštinskim klupama će, nakon potvrde CIK-a biti Željko Grebić, Tatjana Perić i Slaviša Mastilo. SNSD u Skupštini grada ima sedam odbornika, a uskoro će imati i novog šefa Kluba odbornika SNSD-a”, rekao je Savić. On je potvrdio da je usvojena i odluka da direktori iz reda SNSD-a Bijeljina, koji su i članovi nekog Upravnog ili Nadzornog odbora, odmah stranci na raspolaganje vrate mandate na članstvo u tim odborima, što će se primijenjivati i na rukovodioce i šefove područnih kancelarija u Bijeljini.
-SNSD će i u narednom periodu ulagati napore da pokaže da je najveća stranka u Bijeljini. Najveći jesmo, ali to nam ne daje za pravo da živimo na lovorikama prethodnih izbora”, rekao je Savić i istakao da ova stranka ima širok dijapazon mladih koje će promovisati u narednom period, ali ne odričući se nikog od provjerenih kadrova. On je istakao da se u SNSD-u odgaja nova energija u političkoj atmosferi u stranke, te da su posljednjih nekoliko mjesci imali pristupnice za 700 novih članova.

Semberija info