Novogodišnji koncert Muzičke radionice ”Čarolija” :: Semberija INFO ::

 

Novogodišnji koncert Muzičke radionice ”Čarolija”


12. decembra 2023. godine održaće se Novogodišnji koncert Muzičke radionice ”Čarolija” u Galeriji Centra za kulturu ”Semberija” sa početkom u 19 časova. Naši najmlađi umjetnici, djeca od 2 do 9 godina, izvešće popularne dječje i zabavne pjesme, a predstaviće nam se i polaznici Školice klavira koji su ove godine osvojili 10 prvih nagrada na internacionalnim festivalima.

Pažljivo osmišljen program muzičke edukacije i rane muzičke stimulacije uspješno sprovodimo već treću godinu. Djecu upisujemo od treće godine jer od svih darovitosti muzička darovitost se ispoljava najranije i zato je njen stimulans u tom periodu veoma značajan.  Kroz igru, bez nametanja i moranja, djeca se upoznaju sa muzičkom umjetnošću.

Naša misija je da svako dijete zavoli muziku, stekne samopouzdanje i da vježba sa lakoćom, a nastupi naših mališana su izvor ponosa i inspiracije za sve nas i pokazatelj šta sve mališani mogu postići kroz predan rad i ljubav prema muzici.

Muzičke radionice osmišljava i vodi profesor klavira Nataša Sobo.

Dođite da zajedno stvaramo muzičku čaroliju i da našim najmlađim umjetnicima pružimo podršku u nastojanju da kulturu postavimo na mjesto koje zaslužuje.