GRAD BIJELjINA: RASPISAN JAVNI POZIV ZA IZBOR NAJLjEPŠE UKRAŠENIH KUĆA I OKUĆNICA, BALKONA I IZLOGA POSLOVNIH PROSTORA POVODOM ZIMSKIH PRAZNIKA :: Semberija INFO ::

 

GRAD BIJELjINA: RASPISAN JAVNI POZIV ZA IZBOR NAJLjEPŠE UKRAŠENIH KUĆA I OKUĆNICA, BALKONA I IZLOGA POSLOVNIH PROSTORA POVODOM ZIMSKIH PRAZNIKA


  Izvor: Grad Bijeljina
 

Gradska uprava Grada Bijeljina raspisala je javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća i okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora na teritoriji grada Bijeljina povodom božićnih i novogodišnjih praznika.

Po tri najljepše okićenih kuća/okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora, koji će za božićne i novogodišnje praznike sijati najraskošnije i biti ocijenjeni kao najoriginalniji, biće nagrađeni prigodnim novčanim nagradama od po 1.200, 800 i 500 konvertibilnih maraka.
 

Nagrade će biti dodijeljene na osnovu vizuelnog izgleda i koncepcije rješenja, odnosno, kreativnosti i originalnosti.Pravo učešća imaju sva fizička i pravna lica s prebivalištem, odnosno sjedištem, na području grada Bijeljina, koja od 18. decembra 2023. godine do 2. januara 2024. godine dostave popunjen obrazac i najmanje tri fotografije okićenih prostora na jedan od sljedećih načina:

a) ličnim dostavljanjem ili poštom i na adresu:
Gradska uprava Grada Bijeljina
Trg kralja Petra I Karađorđevića 1
76 300 Bijeljina
(Javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća i okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora na teritoriji grada Bijeljina povodom novogodišnjih praznika)

b) elektronskom poštom na adresu: [email protected]

v) u sanduče (inboks) na zvaničnoj fejsbuk-stranici Grada Bijeljina 
www.facebook.com/gradbijeljinaofficial


Sve prijave, pristigle do 2. januara 2024. godine (uključujući i taj datum) ući će u prvi krug izbora za najljepše okićene prostore u jednoj od iznad navedenih kategorija.Prvi krug izbora biće održan od 5. do 10. januara 2024. godine putem javnog glasanja na zvaničnoj fejsbuk-stranici grada Bijeljina. Prvih pet prostora, u svakoj kategoriji, koji osvoje najviše glasova, odnosno lajkova ulaze u drugi krug izbora. U drugom krugu izbora komisija, koja će biti imenovana za tu priliku, će obići sve finalne lokacije i donijeti konačnu odluku.

Pored pomenutih nagrada, gradonačelnik grada Bijeljina će dodijeliti i Posebnu nagradu gradonačelnika u iznosu od 1.200  KM za svaku od kategorija.